صفحه اصلی > اخبار : پنجمین جشنواره ملی جهادگران آغاز به کار کرد

پنجمین جشنواره ملی جهادگران آغاز به کار کرد

پنجمین جشنواره ملی جهادگران با رونمایی از پوستر این جشنواره، با حضور سردار محمد زهرایی، رئیس سازمان بسیج سازندگی و هادی قاسمی، رئیس سازمان بسیج دانشجویی در مجموعه فرهنگی سیزده آبان آغاز شد.

به گزارش دبیرخانه شورای عالی جهاد سازندگی، پنجمین جشنواره ملی جهادگران با رونمایی از پوستر این جشنواره، با حضور سردار محمد زهرایی، رئیس سازمان بسیج سازندگی و هادی قاسمی، رئیس سازمان بسیج دانشجویی در مجموعه فرهنگی سیزده آبان آغاز شد.

در این مراسم، بخشی از دستاوردهای جشنواره سال گذشته شرح داده شد. سپس دبیر جشنواره ی امسال، به شرح هدف، محورها و زمان بندی جشنواره امسال پرداخت. هم‌چنین سردار زهرایی، رئیس سازمان بسیج سازندگی و مهندس خاوه‌ای، مدیر بنیاد علوی در مورد نیاز به بعد رسانه ای کارهای جهادگران و انعکاس آنها در جشنواره سخن گفتند. آقای قاسمی، رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور، پس از ذکر اهمیت کار جهادی، به تغییر رویکردهای مفیدی که در کار جهادی دانشجویی می‌تواند وارد شود، اشاره کردند.

در ادامه موارد مطرح شده در جلسه ذکر شده است:

 

محمد امین میرچی، دبیر جشنواره چهارم، در مورد یکی از دستاوردهای جشنواره سال گذشته، به تغییرات گروه های جهادی برگزیده پس از دریافت حمایت جشنواره اشاره کردند. یکی از گروه های جهادی دامپزشکی برگزیده، پس از حمایت جشنواره، شبکه گروه های جهادی حوزه دامپزشکی را در استان خود تشکیل داد. یک تیم برگزیده ی دیگر که مورد حمایت قرار گرفت به مرحله ای رسید که رویداد ملی مدار را برگزار کرد. در مورد انواع حمایت ها و هدایای جشنواره پبشین می‌توان به فرصت خادمی حرم امام رضا (علیه السلام) و ایجاد تفاهم نامه و قرارداد مابین حامیان و برگزیدگان اشاره کرد. اعطای چهار امتیاز استخدامی مطابق با تفاهم سازمان اداری استخدامی کشور برای برگزیدگان جشنواره نیز از جمله هدایا بوده است.

آقای میرچی افزود: هدف جشنواره پیشین «گفتمان سازی فعالیت های جهادی» بود. هم چنین، اولین مجله اختصاصی جهادگران در جشنواره گذشته رونمایی شد.

 

در بخش بعد، امیرحسین حیدرپور دبیر پنجمین جشنواره جهادگران، بیان کردند: جشنواره پنجم در سه بخش تخصصی، هنری و ادبی طراحی گردیده و دانشجویان می توانند دستاوردها و آثارشان در قالب این سه بخش به جشنواره ارسال کنند. در بخش تخصصی به دنبال این هستیم که ثبت تجربیات گروه های جهادی و تولید دانش مرتبط با آن صورت گیرد. محور هایی که در بخش تخصصی در نظر گرفته شده بدین نحو هستند:

گسترش گفتمان جهادی بین آحاد مردم
شناسایی ظرفیت های مردمی و بکارگیری آن در حرکت های جهادی
ایجاد تشکیلات موفق و پایدار جهادی
حل مسائل مناطق کمتر برخوردار

در مورد زمان ارسال آثار، دبیرخانه جشنواره از امروز شروع به فعالیت کرده و تا ۳٠ آذر پذیرای آثار شرکت کنندگان خواهد بود. مرحله نهایی و اختتامیه جشنواره نیز در بهمن ماه برگزار خواهد شد.

 

در ادامه، سردار زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی در نشست آغاز به کار پنجمین جشنواره ملی جهادگران بیان کردند: یکی از آثار انقلاب تربیت جوان مومن مانند حججی ها و دانشگرها بود. جهادگران، گل این دسته هستند. نظام به این نیروی ولایی و بصیر می بالد. خلق کردن این نیرو از دست هر کسی برنمی آید. این را کشورهای دیگر ندارند. جریان جهادی کشور، قدرت نرم نظام است.

 

وحید خاوه‌ای، مدیرعامل بنیاد علوی، بیان کرد: امروز در کشور به وحدت و ایجاد روابط بین گروه‌های کشور نیاز داریم، خدمت به محرومین، می تواند یک عامل وحدت بخش بین اقشار مختلف جامعه باشد. ابزار هنر، رسانه و ادبیات برای این اتحاد، لازم است. آنچه باعث شد در زمان دفاع مقدس، اتحاد میان مردم تشکیل شده و پایدار بماند، فعالیت‌های رسانه‌ای مانند روایت فتح بود.

 

هادی قاسمی، رئیس سازمان بسیج دانشجویی گفت: ایده انقلاب اسلامی ما بلافاصله پس از تولید شدن، فراگیر شد. جالب آنکه این ایده جذاب با کودتا و دخالت بیگانه نیامده است. این ایده جذاب همان توجه به مستضعفین، استقلال و دیگر مفاهیم عالی است. کار جهادی، تجلی همان ایده جذاب است.

زمان همه‌گیری کرونا که همه فرار می‌کردند، بچه‌های جهادی پای کار ایستادند. این منطق باید عمومی شده و به شعاع منطق انقلاب اسلامی برسد تا به فراتر از مرزها برود. دنیای فعلی، دنیایی است که می‌گوید مشکل تو به من ارتباطی ندارد اما ایده جهادی می‌گوید مشکل تو، مشکل من هم هست. تکثیر این منطق کار بسیار ارزشمندی است.

باید در بالادست اجازه ندهیم فقر به وجود بیاید و به دنبال جهاد پیشرفت باشیم. نهضت مسئله محوری و توجه به مشکلات در بالادست باید شکل بگیرد. باید به سمت دانشکده‌ای شدن گروه‌های جهادی برویم و صرفا در سطح دانشگاه متمرکز نباشیم.

سایر

هدف گذاری افزایش نرخ باروری به ۲٫۵ در سال ۱۴۰۶ در طرح فتحان

مسئول کمیته مردمی خانواده و جمعیت دبیرخانه شورای عالی جهاد سازندگی گفت: طرح فتحان توسط این کمیته و با همکاری وزارت کشور برای حل مسائل…

۸ تیر ۱۴۰۳

پروژه های پیشران منطقه ای

🔻مراسم رونمایی و امضای تفاهمنامه ۱۰ پروژه پیشران منطقه ای با محوریت توسعه مشارکتی زنجیره های ارزش راهبردی پهنه های ۱۰ گانه دبیر خانه شورای…

۸ تیر ۱۴۰۳

آیین نامه حمایت از گروه های مردمی اشتغال آفرین ابلاغ شد

به گزارش دبیرخانه شورای عالی جهاد سازندگی محمدامین میرچی، دبیر کمیته تولید و اشتغال با اشاره به تصویب و ابلاغ آیین نامه حمایت از گروه…

۳ تیر ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید